• Kazim is een topdocent! Door zijn gigantische rijervaring is het een voorrecht om van zijn verkeersinzichten te mogen leren. Hij is altijd scherp op waar het beter kan en direct in de communicatie, maar tegelijkertijd een geweldige kerel die ook echt m’n maatje is geworden tijdens het rijden. Een top docent, een top auto en een top prijs maken dat er geen betere rijschool in Utrecht is te vinden, dikke aanrader!–Remco, Utrecht

 • In de tijd dat ik met Kazim abi heb gelest heb ik veel geleerd en veel plezier gehad in de auto. Kazim abi is een rij-instructeur die een hoog niveau van zijn studenten verwacht en je ook naar dat niveau probeert te brengen. Alles wordt tot in de details uitgelegd net zolang totdat je het begrijpt. Zijn uitleg geeft hij op een rustige en duidelijke manier. Tijdens de lessen geeft hij duidelijk feedback op je handelingen en sluit het altijd positief af. Kazim abi is erg goed in moed inspreken als het even minder gaat. Binnen minder dan een jaar ben ik ook in een keer geslaagd voor mijn theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen! Bedankt voor je moeite Kazim abi!–Goksu, Utrecht

 • In mijn lessen bij Rijportaal heb ik mij altijd heel veilig gevoeld naast Kazim. Er was geen vast programma, maar we werkten steeds aan de uitdagingen die ik had met het rijden. Daardoor stonden we niet onnodig stil bij dingen die goed gingen en hadden we meer tijd voor de rest. Kazim is zeer geduldig en gezellig in de auto. Ik heb echt leren autorijden i.p.v. dat we alleen aan het toewerken waren naar een examen en dat geeft me nu een fijn gevoel als ik de weg op ga. –Annemarie, Utrecht

 • I got my license!!! I really enjoyed my lessons with Kazim, he corrected and polished my way of driving a lot. I had experience in my country riding a automatic (no rules and cursing everybody in every corner) and here I needed to learn again to ride, but safe! I really appreciate the whole effort and also the patience that Kazim gives to his students, not everybody has such patience and he will not let you down. I now trust myself with driving! Thanks a lot Kazim! Muchas gracias!–Lucia Rodriguez, Utrecht

 • Het rijden met Kazim is heel relaxed, leerzaam en over het algemeen gewoon heel gezellig. Vanaf les 1 gaat hij gelijk met je aan de slag en schat direct in op welk niveau jij zit. Hij legt alles heel goed en duidelijk uit en valt niet in herhaling als hij merkt dat je het onder de knie hebt. Mijn tijd achter het stuur met Kazim heb ik heel positief ervaren en na elke les had ik echt het gevoel dat ik weer een stapje dichterbij mijn rijbewijs kwam. Ik heb elke les goed met hem kunnen lachen en ben blij met de keuze die ik gemaakt heb. Kazim bedankt!–Timo, Utrecht

 • Ik ben begonnen met rijlessen toen ik 18 was bij een andere rijschool, maar al snel weer gestopt wegens gebrek aan zelfvertrouwen en grote angst op de snelweg. Ik had toen niet verwacht dat ik ooit mijn rijbewijs zou halen, en vond het eigenlijk ook niet meer nodig. Toen kwam ik er toch 4 jaar later achter dat een rijbewijs best handig zou zijn, en via een enthousiaste aanbeveling van een vriendin kwam ik bij Kazim van Rijportaal terecht. Alhoewel ik eigenlijk begon met een hele lage verwachting van mezelf en ongeloof dat ik ooit daadwerkelijk mijn rijbewijs zou halen, heeft Kazim me mijn zelfvertrouwen achter het stuur gegeven en ben ik in een half jaar in 1 keer voor theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen geslaagd. Het persoonlijke contact met Kazim, het gevoel dat ik eindelijk begrepen en geholpen werd in mijn angsten en de rust en vertrouwen dat Kazim naar mij toe uitstraalde heeft ervoor gezorgd dat ik mijn vertrouwen heb gekregen om te rijden. Dus een hele grote dankjewel.–Whitley, Utrecht

 • Sinds vorige zomer ben ik begonnen met mijn rijlessen bij Kazim. Dit bleek al snel een gevaardigde man te zijn die precies wist waar hij het over had. Kazim wist mij goede tips te geven en had al snel door waar mijn zwakke punten lagen, hier wist hij dan ook goed op te anticiperen. Na elke les was er tijd voor een korte evaluatie en wist ik hierdoor precies waar ik aan toe was. Stap voor stap werkten we op een fijne en vertrouwde manier naar mijn rijbewijs en het resultaat was er. In 1 keer ben ik geslaagd voor het praktijk examen en ik kijk terug naar een goede en effectieve tijd, dankzij Rijportaal!–Margaux, Utrecht

 • Kazim is een geweldige instructeur. Hij heeft mij laten zien dat ik meer kan dan dat ik zelf soms denk. Daarnaast voelde ik me onwijs prettig met hem naast me in de auto, hij straalt een rust uit waardoor ik me nooit opgejaagd voelde. Kazim weet precies hoe hij zijn leerlingen moet behandelen omdat hij zeer goed is in het aanvoelen van anderen. Als ik gestresst was ergens anders over zag hij dat snel, waardoor ik na een fijn gesprek beter reed. Als ik dingen niet begreep toonde hij veel geduld in zijn uitleg waardoor ik me niet opgejaagd voelde. Dat is precies wat ik fijn vind aan een instructeur. Als laatste, en voor mij niet geheel onbelangrijk, is Kazim een hilarische man en heb ik echt veel gelachen. Ik had altijd weer zin in de lessen en heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dus ik ben super tevreden! Thanks Kazim!!–Claire, Utrecht

 • Kazim doet ontzettend zijn best om je als beginnend chauffeur op je gemak te stellen: muziekje aan als het even kan, een break nemen en een kopje koffie halen bij het tankstation als je er doorheen zit, of een handje verse walnoten uit het dashboardkastje horen er bij Rijportaal dan ook allemaal bij. Ik had sterk het gevoel dat Kazim goed aanvoelde wat mijn sterke en zwakke punten waren. De lessen werden hier dan ook goed op afgestemd, allemaal om een stijgende lijn in mijn niveau te behouden en dus progressie te boeken. Het eindeloos herhalen van moeilijke kruispunten en rotondes om te leren voorspellen en vooruitdenken was in mijn geval dan ook het advies. Desondanks stoomde Kazim me met veel geduld klaar voor mijn examen en wist hij precies wat de mensen van het CBR wilden zien. Op mijn tussentijdse toets kreeg ik dan ook dezelfde opmerkingen van de CBR-instructeur als die van Kazim tijdens de lessen. Dat zegt genoeg denk ik. Naast het feit dat de lessen intensief en leerzaam waren, heb ik ook vreselijk gelachen naast Kazim in de auto om de idioten en andere opmerkelijke dingen die we soms op de weg tegen kwamen. Op deze manier leer je op een relaxte manier autorijden en ontwikkel je tegelijkertijd een sterk verkeersinzicht. Ontzettend bedankt nogmaals voor alle lessen in de heerlijke Volkswagen en vooral voor het vertrouwen. Ook ik ben in één keer geslaagd, zowel voor mijn tussentijdse toets als voor het examen, ook al had ik dat van tevoren nooit van mezelf gedacht. –Anne, Utrecht

 • Na goede verhalen te hebben gehoord over Kazim heb ik via de mail snel een proefles kunnen plannen. Na een goed gevoel te hebben gekregen tijdens de proefles ben ik gestart met rijlessen.

  Kazim is een erg gezellige instructeur die zijn lessen afstemt op de cursist. Hij weet zijn informatie goed en duidelijk over te brengen en past zijn werkwijze per cursist goed aan.
  Ik heb een heel gezellige en ook productieve tijd gehad bij Kazim. Ik heb bij Rijportaal in 4 maanden mijn rijbewijs gehaald en ben in 1 keer geslaagd! Bedankt Kazim! –Pepijn, Utrecht