Stap 1

Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op, om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden.

 

Stap 2

Om te zorgen dat je niet teveel rijlessen krijgt, beginnen wij altijd met een 1 uur durende intake/proefles. Je maakt dan kennis met de rij-instructeur, hij zal dan kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Je hebt hiervoor geen theoriecertificaat nodig.

 

Stap 3

Na de rijtest nemen we samen de uitslag van de rijtest door en bespreken we over het lessenpakket, die het beste bij jou past. Je kunt dan kiezen tussen een spoedopleiding van 10-20 of 30 dagen of een normaal lessenpakket waarbij je de rijlessen over een aantal weken kunt spreiden. Ook weet je na de rijtest hoeveel rijlessen je nodig hebt, wat de totale rij-opleiding je ongeveer gaat kosten en wanneer je het rijbewijs kan halen.

 

Stap 4

Bij Rijschool Rijportaal krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle onderdelen leert die op het rij-examen van jou worden verwacht. Dit word onder andere mogelijk gemaakt door onze zeer bekwame en ervaren instructeur.

 

Stap 5

Voor het spannendste gedeelte van de rij-opleiding, het praktijk rij-examen, geven wij jouw de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je in één keer voor het rijbewijs slaagt